Valósítsa meg álmai otthonát lakáskasszával, MOST akár 0 Ft-os számlanyitási díjjal!

Miért takarítson meg lakástakarék-számlán?

 hitel

  • az állam 30%-kal támogatjaaz Ön betétbefizetéseit***
  • akár évi 72 000 Ft állami támogatás***
  • számos lakáscélrafelhasználhatja
  • kamatadómentes
  • megtakarításátkölcsönnel is kiegészítheti (referencia THM: 7,64%)****
  • Garantált, magas hozam: állami támogatással akár évi 10,53%-os EBKM**.

 

uju_akcio_lt

  • Adómentes: a hozamot nem csökkenti kamatadó (15%),.
  • Lakáskölcsön lehetőség: a megtakarítási időszak végén fix, kedvező kamatozású kölcsönt igényelhet (referencia THM: 7,64%****)
  • Biztonságos: betétjét az Országos Betétbiztosítási Alap garantálja

oba

Széles körű lakáscélú felhasználhatóság

 

Megtöbbszörözhető: egy családon belül több szerződést is köthet közeli hozzátartozóira (kedvezményezettek), így az állami támogatást megtöbbszörözheti és akár egy lakásra, családi házra is felhasználhatja.

Aegon Megbizott patrner_Logo

 

 

AKCIÓS AJÁNLAT!

 Most elengedjük számlanyitási díját, ha otthonát az Aegonnál biztosítja* !

Ez akár számlánként 60 – 70 ezer forintos kedvezményt is jelenthet!

Kérjen akciós kódot a 0 forintos számlanyitásoz!

Akciós kód: 916021,

amit a következő lap “ügynökkód” mezőbe írjon be.

Tovább a számításhoz és a szerződéskötés felületre. >>>                          KALKULÁCIÓ 

 

Érdekel, kérdésem van >>>                 KAPCSOLAT 

 

* A számlanyitási díj a szerződéses összeg 1%-a, ami Kamat Fix Plusz 10 módozat  és 20 000 Ft havi betét esetén 76 000 Ft. Ebben az esetben a 100%-os díjkedvezménnyel a számlanyitási díj 0 Ft. 100%-os számlanyitási díjkedvezmény esetén EBKM állami támogatással 4,85 – 9,32%, állami támogatás nélkül -0,04 – -0,18%. A tájékoztatás nem teljes körű, a részleteket a hatályos Hirdetmény tartalmazza, melyet megtalál a www.aegonlakastakarek.hu oldalon.

** Kamat Fix Plusz termékcsalád esetén: EBKM – megtakarítási időtől függően – állami támogatással 4,15 – 10,53%, állami támogatás nélkül -0,61 – -1,53%. Kamat Fix 2 termékcsalád esetén: EBKM – megtakarítási időtől függően – állami támogatással 4,50 – 10,29%, állami támogatás nélkül -0,24 – -1,06%. A tájékoztatás nem teljes körű, részletek az Üzletszabályzatban. Az EBKM-et havi 20 000 forintos betétbefizetés alapján számoltuk, az egyes értékek a különböző futamidők alapján térnek el egymástól (futamidő 45-120 hónap). Az EBKM-et az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembe vételével határoztuk meg, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat.

*** Az állami támogatást törvény biztosítja, mértéke a befizetett betétek 30%-a, de évente legfeljebb 72 000 Ft. A maximális támogatást úgy érheti el, ha havonta 20 000 forintot befizet. Csak akkor jár az állami támogatás, ha a megtakarítást lakáscélra költi, és ha legalább 4 évig takarékoskodik, mielőtt felvenné a pénzt. Az állami támogatás legfeljebb az első 10 megtakarítási évre jár.

****A lakáskölcsön fedezete ingatlanra bejegyzett jelzálogjog, feltétele a jelzáloggal terhelt ingatlanra vonatkozó vagyonbiztosítás és az igénylő hitelképessége, amelyet a Lakástakarék az igényléskor hatályos szabályzatok alapján bírál el. A 83/2010. sz. kormányrendelet jelenleg hatályos feltételei szerint számított teljes hiteldíj mutató (THM) értéke 1 millió Ft összegű lakáskölcsönre, 5 éves hitel futamidőre 7,64%, a feltételek változása esetén mértékük módosulhat. A THM módozati paraméterek alapján kalkulált konkrét mértékét a www.aegonlakastakarek.hu oldalon elérhető Lakástakarék Üzletszabályzat tartalmazza.

<<  Vissza