Kötelező biztosítás 2018

A november idén is a számolgatások hónapja azoknak az autósoknak, akiknek a biztosítási évfordulója januárra esik. Általában ilyenek a 2010 előtt vett gépjárművek és azok, akik azóta ebben az évszakban vettek / váltottak autót.

Az idei kampányban folytatódott a kötelező díjának emelkedése, A kárkifizetések nőttek, ezért a biztosítások díja is emelkedett.

Országos szinten az egymillió év végi biztosítóváltással érintett autósok közel 27 százalékos díjemelkedéssel találkoztak díjszámításaik során.

Saját ügyfeleim körében az a tapasztalat, hogy akiknek az utóbbi 2-3 évben kiválasztottuk az optimális biztosítót és nem okoztak balesetet, azoknak a díjemelkedés ellenére is a jelenlegi biztosítónál érdemes kitartaniuk.

Kalkulátorunkat ITT találja. A számítás végén mentse el a munkalapot!  gázolás nagykovácsi

Külön érdemes számolni azoknak is, akiknek 2017-ben gyereke született, vagy más településre költözött, vagy más biztosítást is kötnének mostanság!

Ha szeretne kalkulálni, és a váltással is engem bíz meg, akkor a következőket érdemes csinálnia.

Először is nézze meg a jelenlegi biztosítója értesítő levelét, hogy 2018-ra mit ajánlanak. Ha elfogadható, akkor nincs semmi tennivalója. A szerződés automatikusan meghosszabbodik.

Arra azért figyeljen oda, ha banki csoportos beszedéssel fizet, és összeghatárt megadott, akkor ellenőrizze, és ha szükséges, akkor módosítsa. Ezt a bankjánál tudja intézni.

 

Elütött motoros-1024x570A 2. lehetőség, ha gyanús, hogy kedvezőbb biztosítást tudna kötni, és a váltással engem bíz meg, akkor kérem, hogy ezt mielőbb jelezze felém, mert ilyenkor nagyon sok a tennivaló! Ha előzetesen már számolt valamit, azt is kérni fogom.

Ha Ön már régi ügyfelem, akkor az adatai nagyjából megvannak, csak a változásokat és a kedvezményeket kell egyeztetnünk.

Ha most először kér tőlem biztosítást az autójára, akkor mindenek előtt a forgalmi engedélyre lesz szükségem. Mindkét oldalt szkennelve vagy lefényképezve tökéletes. Az előző biztosítás adatai is kellenek, éppen az előbb említett értesítő levél. Kérek még egy mobil elérhetőségi telefonszámot, hogy a részleteket megbeszélhessük.

 

Ha az eddigi biztosítója felmondta a szerződését, akkor is újat kell kötni.

Ha Ön mostanában vesz vagy örököl autót, akkor Önnek azonnal induló biztosítást kell kötnie!

 

Kérjen kalkulációt!

További részletek>>

Díjkalkulátorunk a következő oldalon található. >>

A számítás végén mentse el a munkalapot!

 

Üdvözlettel,

Molnár Csaba
SzuperBiztos.hu

<<  Vissza