Évvégi biztosítás ügyintézés – van ingyenes kötelező!!

A november idén is a számolgatások hónapja, azoknak az autósoknak, akiknek a biztosítási évfordulója január 1. Általában ilyenek a 2010 előtt vett gépjárművek.

 

Az idei kampány mintegy egymillió személyautót érint, ebben a körben – a flották autóit nem számítva – mintegy százezer szerződésváltás várható. Az idén a biztosítók már nem kínálhatnak a meglévő ügyfelekénél kedvezőbb díjakat az új partnereknek, így megszűnik az a korábban elterjedt gyakorlat, hogy az autósok felmondják, majd ugyanannál a biztosítónál újrakötik a kgfb-szerződésüket.

 

Az idei kampányban jól látható, hogy megfordult a kötelező díjának csökkenése, A kárkifizetések nőttek, ezért a bizosítások díja is emelkedett. Az év végi kgfb-szerződések átlagdíja akár 15-20 százalékkal is meghaladhatja a tavaly ugyanekkori szintet.

 

Az MKB Biztosítót megvette a CIG Pannónia. A gfb szerződéseket a biztosító évfordulóra felmondja. Tehát az MKB-soknak biztosan váltaniuk kell.

 

Van viszont 0 forintos gfb díj azoknak, akik november hónapban nyugdíjbiztosítást kötnek!

 

Érdemes számolni azoknak is, akiknek 2016-ban gyereke született, vagy más településre költözött, vagy más biztosítást is kötne mostanság!

 

Ha szeretne kalkulálni, és a váltással is engem bíz meg, akkor a következőket érdemes csinálnia.

 

Először is nézze meg a jelenlegi biztosítója értesítő levelét, hogy 2017-re mit ajánlanak. Ha elfogadható, akkor nincs semmi tennivalója. A szerződés automatikusan meghosszabbodik.

Arra azért figyeljen oda, ha banki csoportos beszedéssel fizet, és összeghatárt megadott, akkor ellenőrizze, és ha szükséges, akkor módosítsa. Ezt a bankjánál tudja intézni.

 

A 2. lehetőség, ha gyanús, hogy kedvezőbb biztosítást tudna kötni, és a váltással engem bíz meg, akkor kérem, hogy ezt mielőbb jelezze felém, mert ilyenkor nagyon sok a tennivaló! Ha előzetesen már számolt valamit, azt is kérni fogom.

Ha Ön már régi ügyfelem, akkor az adatai nagyjából megvannak, csak a változásokat és a kedvezményeket kell egyeztetnünk.

Ha most először kér tőlem biztosítást az autójára, akkor mindenek előtt a forgalmi engedélyre lesz szükségem. Mindkét oldalt szkennelve vagy lefényképezve tökéletes. Az előző biztosítás adatai is kellenek, éppen az előbb említett értesítő levél. Kérek még egy mobil elérhetőségi telefonszámot, hogy a részleteket megbeszélhessük.

 

Ha az eddigi biztosítója felmondta a szerződését, akkor is újat kell kötni.

Ha Ön mostanában vesz vagy örököl autót, akkor Önnek azonnal induló biztosítást kell kötnie!

 

Kérjen kalkulációt!

Díjkalkulátorunk a következő oldalon található. >>

 

Üdvözlettel,

Molnár Csaba
SzuperBiztos.hu

<<  Vissza