Alig van már működő mellrákszűrő gép Budapesten

Megdöbbentő a helyzet a budapesti kórházakban

 

Több mammográfiás, azaz mellrákszűrő gép elromlott a fvárakozó betegekővárosi kórházakban az utóbbi időben, mindez oda vezetett, hogy januárra-februárra lehet csak időpontokat kérni a még működő gépekre, adta hírül az RTL Híradó. A csatorna rejtett kamerával járt végig több kórházat, a Honvéd kórházban kezdtek, ahol egy tájékoztató táblát filmeztek le, miszerint továbbra sincs előjegyzés. Rejtett kamerával rögzítették, ahogy egy munkatárs azt mondja, nincs gép, és nem biztos, hogy januárban tudnak biztosat mondani.

A páciensek egy részét onnan a Margit kórházba küldik. A riporter ott is egy olyan kiírást talált, miszerint a kórház leterhelt, nem tudják ellátni a betegek egy részét, amióta több kórházban nem működik a mammográfia.

 

Két kórházban elromlott a gép, van, hogy a mienk is hibás, további három kórház nem fogad betegeket,

mondta egy kórházi munkatárs a rejtett kmammográfiaamera előtt. Időpont csak januárra van. A riport a János kórházban zárt, ott februárra tudtak volna időpontot adni.

 

Van előrelátó megoldás!

Ha nem akar ilyen kiszolgáltatott helyzetbe kerülni és a sürgős vizsgálatokat tényleg sürgősen el akarja végezni, kössön privát egészségügyi ellátást nyújtó biztosítást!

  •  1 től 65 éves korig
  • Reális díjak
  • Profi színvonal

Javítsa túlélési esélyeit!

TOVÁBB

 

<<  Vissza